Försommar 2024

Det har hänt en hel del här hos oss under försommaren. Kaiza och Håkan har gjort några tävlingar i TSM2 med blandat resultat men sista tävlingen i Malung gick det riktigt bra, men då var det husse som inte sa ”markera” i rätt tid så tiden gick ut, synd. Första dagen på TSM2 i Malung hade Kaiza näst snabbaste tid på utomhussöket. Ellen har också debuterat i TSM2 och för att va första gången så gick det riktigt bra.

Ellen har också gått ett öppenklass spår i viltspår med lysande resultat dvs 1:a pris. Domarens utlåtande löd så här: ”Ett mycket bra spårjobb av en ekipaget som ringar i vinklarna för att kolla av läget så vi spårar rätt” Domare Mats Borg.

När vi var i Grums på Nose Work tävling var första pris en teckning av duktiga Kajsa Andersson Art. Vi blev mycket imponerade av hennes konst och beställde två tavlor på Ellen och Kaiza och här är resultatet.

Under julimånad tar vi ”time-out” från alla aktiviteter och har en skön semester. Kaiza och Ellen njuter av att vara hemma, ha alla omkring sig, åka bil, och att bada. Vi önskar er en fortsatt skön sommar! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 😎😎🐶🐶

Rulla till toppen