Skogsfågeljakt!

Det var en mycket lycklig Kaiza som vi släppte på vår första skogsfågeljakt i år. Vi fick några fina uppflog på fågel men de gick utom skjuthåll. Synd! Kaiza gjorde fina sök och vi kan verkligen se när hon har fågel i nosen. Svansen går som en propeller och hon är helt fokuserad på sin uppgift. Vi tittade också till mitt nya jakttorn som har en fantastisk utsikt över Tunaslätten och Borlänge. Förra helgen var Anna-Maria och jag tillsammans med Sellnäs älglag i Varpsund och sköt i deras biografsalong. En inomhusanläggning med riktiga vapen och skarp ammunition, mycket trevligt. En hälsning har vi fått från sonen Martin i USA, där han har förmånen att gå en internationell kaptensutbildning. Vi har också glädjen att berätta att vi hittat en hane som vi tror passar Kaiza och parning sker vid nästa löp. Mera information kommer på hemsidan. Önskar en fin sensommar! Håkan, Eva-Lis och Kaiza

Mitt fina jakttorn med en härlig utsikt
Fågel i nosen
Fika i skogen smakar bäst
Hälsning från Martin i Columbus, Georgia, USA
Fullfart
Vart ska vi nu?
Efter en skogsdag blir det tov och pinnutredning av matte
Sellnäs älglag i Varpsund

Rulla till toppen