Semester och spår!

Förra veckan började vi jobba igen efter en härlig sommar med valpar, valpköpare, sol, bad, god mat, semester, släkt, vänner och hundar. I början av augusti åkte vi till Öland och hälsade på våra vänner och valpköpare. Vi hade härliga dagar vid poolen, åt god mat, var på venisage, shoppade och inte minst blev Håkan firad inför den kommande födelsedagen. Vi blev bjudna till en av Ölands vingårdar med rundvandring, se hur vinet framställs och inte minst provsmakning av rött, vitt och rosé vin. Till provsmakningen fick vi goda Öländska tillbehör, mums. Stort Tack till Anne-Lii och Johan!

Vi fortsatte sedan vår resa till Vänersborg där Kaiza och Håkan deltog i SpringerTrestads viltspårstävling Vänerpokalen. Vi bodde på fina Ronnums Herrgård och hundarna mådde som prinsessor. Spåret var lagt på viltrika Halleberg. Kaiza hade svårt i spårstarten och fick ett återtag så resultatet blev ett 3:e pris. En fin rosett fick följa med hem iallafall.

Under helgen har Springermellansverige arrangerat en viltspårstävling i Sellnäs utanför Borlänge. Prisutdelningen och grillning av hamburgare gjorde vi hemma på Skinnarsveden. Det var 7 st ekipage som kom till start och vinnare blev Yazzpeak´s A High Performance ”Bollinger” med matte Elisabeth Wallin, tvåa Lindcroft Olympic Orissa ”Lova” med matte Annkristin Holmgren och trea Astrosprings Oriana ”Thea” med husse Bengt Cervin. Grattis till ALLA deltagare, Ni gjorde ett toppenjobb i värmen.

Nu ser vi fram mot helgen som ska tillbringas i Härjedalsfjällen. Ellen och jag åker hem efter helgen, men Håkan och Kaiza stannar för fågeljakten som börjar den 25:te. Skitjakt på Er! Önskar er en fin fortsättning av augusti! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen.

Ellen funderar på ett dopp i poolen
Ellen
Håkan bland vinstockarna
Mor och dotter
Vinnarna av Springermellans viltspårstävling
Kaiza
Matte jag vill bada!
Vinprovning
Ellen får en kram av Wilhelm
Alla deltagarna i viltspårstävlingen
Rulla till toppen