Karlsborg x 2

Under helgen har SSRK Västra haft utställning i Karlsborg i två dagar. Efter jobbet på fredagen åkte kennelmormor och jag (Eva-Lis) till Skövde. Vi passade på att hälsa på Martin (vår son) som bor där och det gillade verkligen Ellen, för hon fick ligga i soffan. Tidigt på lördag morgon åkte vi till Karlsborg. Det blev en lång väntan innan Ellen skulle in i ringen. Vi hade fått domarändring och det var Jan Roger Sauge från Norge som skulle döma. Ellen visade sig från sin bästa sida och sprang riktigt fint. Domarens kritik löd så här : ”Söt tikvalp. Mycket god typ. Fint huvud. Bra hals. Tillräcklig vinklad front. Stark rygg, lätt avfallande kors. Kunde ha bättre vinklar i bakstället. Rör sig väl. Bra päls.” Det här fina omdömet räckte till en 2:a plats och Hp.

På söndagen skulle Ellen in som hund nr 5 så vi var tidigt i Karlsborg. Hon var full i bus och när hon skulle springa så var det mest hopp och studs. Det var Kirsi Nieminen från Finland som dömde och hennes kritik var också utmärkt. ”Välbalanserad valp som har fina proportioner. Bra huvud, något löst halsskinn. Bra överlinje, utmärkt förbröst och kropp. Kraftig benstomme, välvinklad. Rör sig bra. Trevligt temperament. Välvisad”. Det blev även på söndagen en 2:a plats. Ett STORT TACK till alla er som gratulerat till Ellen Karamellens utställningsdebut. /Eva-Lis och Ellen

Rulla till toppen