Valpkurs och älgjakts förberedelser

Igår var det avslutning på valpkursen som Ellen och jag gått. Vi fick träna på inkallning både utan störning och med störning dvs i korridor där de andra kursdeltagarna med hundar stod vid sidan. Ellen klarade inkallningen fint eftersom hon är mycket mattekär. 🙂 Kursen har varit uppbyggd efter valplydnadspasset och det har fungerat mycket bra. Nu får vi träna vidare på allt vi lärt oss.

Under veckan har vi iordningställt älgpass till både Håkan och Anna-Maria innan Håkan åker till Nattavaara och jagar älg. Hösten innebär främst jakt för oss men en och annan tävling hoppas vi också hinna med. Önskar er en fortsatt fin september! Eva-Lis, Kaiza & Ellen

Ellen fick ett fint diplom
Fågel i nosen
Ellen hjälper till med passbygge
Två glada kursdeltagare
Lingon är mums
Ellen i gräset
Två älgpassbyggare

Rulla till toppen