Älgjakt i Lappland

I går kom jag hem efter 110 mil bil efter en veckas älgjakt i Nattavaara. Vi har haft fina dagar med älgobservationer varje dag. Våra yngsta älgjaktskompisar hade Diana med sig i år och först ut var Andreas som fällde en ko och nästa dag fällde Alexander en fin älgtjur. På vårt sedvanliga sätt firade vi de fällda älgarna med Moet & Chandon (den bästa champangen enligt mig) och en god middag. Här hemma har Eva-Lis bott hos kennelmormor Ingegärd som passat Kaiza och Ellen när hon jobbat. De har varit i skogen nästan varje dag och det har blivit en hel del kantareller både gula och trattkantareller. Ett STORT TACK för hjälpen till kennelmormor! Nu tränar Kaiza och jag inför nästa helgs utmaning och vi återkommer då hur det har gått. Ha en fin höstvecka! / Håkan & Eva-Lis, Kaiza och Ellen

Ett glatt gäng i Nattavaara
Grattis till Andreas!
Moet & Chandon
Herr Kantarell
Fint sällskap på morgonpromenaden av ett helt sällskap kor

Polcirkeln
Moet, Moet här ska firas
Grattis Alexander!
Härligt i skogen tycker Ellen
Kantarellhund?
Rulla till toppen