TSM i Malung

I

I lördags åkte Kaiza och jag till Malung för att tävla i Nose Work TSM. ????? Vi fick ett bra startnummer och startade som ekipage nr 7. Kaiza började fint att på 13 sek klara behållarsöket sedan var det fordonssök där jag gjorde en felmarkering, attans där rök diplomet. Resterande sök var inomhussök som vi tog på 41 sekunder och sedan utomhussöket där Kaiza hade bäst tid av alla 12 sekunder och hon fick både rosett ?️ och medalj. ? Tävlingen resulterade i 2 st SSE (särskilt samspelt ekipage) i behållarsök och inomhussök och jag är stolt över Kaiza och lovar att bättra mig nästa gång. Eva-Lis och Ellen åkte till Vallentuna och hälsade på Anna-Maria med familj. Ellen fick träffa massor med barn och ungdomar samt besöka Arninge köpcentrum och Zookompaniet, mycket nyttigt för en valp som bor i skogen. Nästa vecka är det älgjakt och Kaiza kommer att vara ”stand by” som eftersökshund. Ett uppdrag som hon brukar fixa med bravur. Vi önskar er en fin helg och till alla er som ska på älgjakt SKITJAKT PÅ ER! /Håkan och Eva-Lis, Kaiza & Ellen

Fin medalj och rosett
Glad husse med duktig hund
Wilhelm och Ellen på Zookompaniet
Wilhelm väljer lördagsgodis till Ellen

Rulla till toppen