Älgjakt 2022

Nu är älgjaktsveckan över här hemma. Vi har haft fina dagar i skogen och det blev en hel del fällt. Roligast var att Anna-Maria fick skjuta sin första älg andra dagen. Stort Grattis!! Det har vi firat med mycket god mat och det bästa bubblet Moet & Chandon. För mig har det inte blivit något fällt men jag har haft många synobs och även hjort. Under veckan har vi bott på Skinnarsveden och haft allt serverat, tusen tack till Ingegärd, kennelmormor. Hon har även tagit hand om Kaiza och Ellen på dagarna när Eva-Lis jobbat. En del svamp har Anna-Maria och Eva-Lis hunnit plocka på skogspromenaderna med hundarna. I går avslutade vi med lövräfsardag. Det blev många kärror löv men nu är det räfsat och fint. Nu återstår efterjakt på helgerna och en annan tävling för Kaiza. Ha en fin höstvecka! Håkan & Eva-Lis, Kaiza och Ellen

Grattis till Anna-Maria för din fällda älg!
Utsikt över Väster Tuna från Romme Alpin
Anna-Maria i svampskogen
Lövräfsardag
Vi firar Anna-Maria med bubbel och snittar!
Ellen luktar på älgklövar
Fina rådjur
Ellen bland löven
Rulla till toppen