TSM i Edeby

Tidigt igår morse åkte vi mot Värmland till Nordiska Hund i Edeby. Det var Nose Work tävling, TSM och Carina Berglund dömde. Vi fick startnummer 2 och Kaiza och jag kände oss taggade. Första söket var behållare som hon tog på 17 sekunder det kändes bra, nästa sök var inomhussöket som var i ett trångt rum. Kaiza hittade källan på 30 sekunder. Nästa sök var fordonssöket som var en bil med släpvagn. Kaiza får doften i nosen och går direkt på källan och det tog 31 sekunder. Började känna att det här kanske går vägen när utomhussöket är kvar. Kaiza går in i området med nosen på och jag gör en felmarkering vilket resulterade i 0 poäng. Typiskt! Det blev 75 poäng den här gången med, men skam den som ger sig. Målet för 2023 blir att försöka ta diplomen i NW1.

Vi har fått flera fina höstbilder på några av valparna i Hopp och Dressyr kullen. Tack så mycket! Vi önskar er alla en fin höstvecka trots att mörkret kommer på allvar nästa vecka när vi har vintertid igen. /Håkan & Eva-Lis, Kaiza och Ellen

Inget är som väntas tider………….
Harry, ”lill-matte”, Ebba
Stella bland höstlöven
Duktiga Kaiza med en slarvig husse
Bosse Bus
Kasper är nog snart klar
Rulla till toppen