Höstlov och KM Nose Work

Veckan som gått har det varit höstlov och Wilhelm har varit hos oss. Det blir mycket lek, bus och aktiviteter med hundarna så nu vilar de upp sig. Jag hade bestämt att Kaiza och jag inte skulle tävla mer i år men när erbjudandet från Ludvika Brukshundklubb kom att ställa upp i KM i Nose Work då var inte svårt att tacka ja. I går var det dags och vi var 23 ekipage som ställde upp. Det var eukalyptusdoft med två doftgömmor i varje sök. Vi fick en lång väntan och Kaiza gör alltid sitt yttersta, men det är husse som gör felen. Inomhussöket är jag mest nöjd med där hon tog båda söken på ett för mig härligt sätt. I fordonssöket tog hon det svåraste söket först vilket gav oss många fina poäng. Nu tar vi ”time-out” från tävlandet men ägnar oss åt jakt istället. Ellen och Eva-Lis laddar för en 2 dagars utställning i Rättvik. Önskar er en fortsatt fin om än mörk november! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

Barnbarnen Arvid och Wilhelm på Pinchos
Sitt fint så blir det godis
Fint diplom för deltagandet i KM
Wilhelm och Ellen myser
Taggad Kaiza inför första söket
Stort Tuna kyrka under Allahelgonahelgen
Rulla till toppen