Ellen ögonlyst u.a och PLD normal

I måndag var vi med Ellen till Nils Håkansson Wallin, Strömsholms ögonklinik för att ögonlysa henne samt göra gonioskopi. Det är alltid nervöst innan man får beskedet att allt är bra. Ellen var så foglig när hon satt där på bordet och både veterinärstudenter och Nils fick undersöka henne utan problem. Allt såg fint och normalt ut så vi kunde andas ut.

Vi har varit till Anna och Bengt i Malung tillsammans med andra hundvänner och det har firats att Ellen blivit SE VCH och att Kaiza tagit NW1 titel i Nose Work. Det bjöds på en 3 rätters gourmetmiddag och det var så gott. Springrarna Thea och Tora var också med. Stort Tack till Anna och Bengt! Nu har vi några Nose Work tävlingar kvar det här året och vi hoppas givetvis på diplom för båda hundarna, men allt kan hända och det är oftast vi som husse och matte som gör felen. Ha det gott! Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 🐶🐶

Rulla till toppen