Kaizas 5:te Diplom i TSM1

Tidigt i morse åkte vi mot Karlstad och Värmlands Hästsjukhus där vi skulle tävla i TSM1; Nose Work. Först ut var Ellen som idag tog 50 poäng. Inomhussöket var en felmarkering av Eva-Lis och utomhussöket hittade hon inte och det blev en felmarkering. Ellen var mycket intresserad av all hästdoft som konkurrerade ut eukalyptusdoften. 🙈

Efter lunch var det Kaizas tur och hon gjorde 4 mycket fina sök. Det blev ett fel pga av att jag tappade godis på golvet. Domaren skrev inte mycket i protokollet mer än Wow, fint, hon jobbar fantastiskt bra en riktig arbetsnos, Wow duktig hund. Vi är så glada över Kaizas fina prestationer i Nose Work och nu är det dags att gå upp i TSM2 för henne. Nu tar vi lite julledigt och ägnar oss åt träning och jakt. Ha det fint! /Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen 🤩🤩🐶🐶

Rulla till toppen