GOD JUL! đŸŽ…đŸŽ„â€ïž

Nu Ă€r det jul igen…………….. 

Vilket Ă„r 2023 har varit! Det har varit ett fantastiskt Ă„r tillsammans med vĂ„ra hundar. Vi har nĂ„tt de mĂ„l vi hade satt upp för 2023 och resultaten har varit pĂ„ vĂ„r sida. Vi har trĂ€ffat alla hundarna frĂ„n Hopp och Dressyrkullen och de har visat att de Ă€r duktiga pĂ„ att spĂ„ra, agility, lydnad, hĂ€nga med i motionsspĂ„ret och delta pĂ„ olika arrangemang. Tack för att ni tar hand om dem pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt! ❀

I juni hade vi en mycket trevlig valptrÀff pÄ SÀfsens fritidsanlÀggning. Alla hundarna kom med sina familjer och deltog i viltspÄr, Nose Work och apporterings aktiviteter mm. PÄ söndagen Äkte vi till Malung och alla hundarna gjorde BPH med skott. Det var mycket trygga, sociala, nyfikna och skottfasta hundar som beskrevs. 

Kaiza började med att ta sitt första diplom i Nose Work, TSM 1 i maj och sedan har det blivit 5 st i TSM 1. Hon har ocksÄ vunnit tvÄ tÀvlingar och kommit tvÄa pÄ en tÀvling. DÀrmed tog hon en ny titel NW1. Kaiza har gÄtt en intensivkurs mot NW2 och visat vilken utmÀrkt nos hon har. Hon har ocksÄ deltagit pÄ utstÀllning.  

Ellen gjorde sitt doftprov, eukalyptus i april och dÀrefter har hon deltagit i ett flertal tÀvlingar. I november tog hon sitt första diplom i TSM1. Hon har ocksÄ gÄtt viltspÄrskurs och blev svensk viltspÄrschampion i augusti. Ellen har varit med pÄ Springer Mellans viltspÄrstÀvling dÀr hon kom 6:a. NÄgra utstÀllningar har hon ocksÄ varit pÄ och fÄtt excellent och placerat sig i gruppen.  

Nu ser vi fram mot 2024 med nya utmaningar inom sÄ vÀl Nose Work, viltspÄr och utstÀllning.

Vi önskar Er en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Eva-Lis & HĂ„kan, Kaiza och Ellen

đŸ€¶đŸŽ…đŸ¶đŸ¶đŸŽ„â€ïž

Rulla till toppen