Gott Nytt År!

Vi önskar Er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Året 2023 har varit ett mycket lyckosamt år för våra hundar och oss. Vi träffade hela Hopp och Dressyrkullen i juni och alla var fina, sociala och följsamma hundar. Tack till alla mattar och hussar som tar hand om hundarna så fint!

Kaiza har tagit 5 diplom i Nose Work och 7 st SSE. Ellen har tagit ett diplom och ett SEE samt flera 75 poängare under året. Hon har även sprungit vänstervarv med excellent. I augusti tog Ellen viltspårschampionatet och hon visar fina egenskaper i spårskogen. Några jakter har vi också hunnit med. Inför 2024 ser vi fram mot att ta flera diplom i NW1 och NW2 samt TEM. Åka på utställningar och fortsätta med viltspår. I dagsläget planerar vi inga valpar 2024.

Vi önskar Er ett framgångsrikt 2024 med era hundar och ett GOTT NYTT ÅR!

Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

1 reaktion på ”Gott Nytt År!”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen