GOD JUL! 🎅🎄❤️

Nu är det jul igen…………….. 

Vilket år 2023 har varit! Det har varit ett fantastiskt år tillsammans med våra hundar. Vi har nått de mål vi hade satt upp för 2023 och resultaten har varit på vår sida. Vi har träffat alla hundarna från Hopp och Dressyrkullen och de har visat att de är duktiga på att spåra, agility, lydnad, hänga med i motionsspåret och delta på olika arrangemang. Tack för att ni tar hand om dem på bästa sätt! ❤️

I juni hade vi en mycket trevlig valpträff på Säfsens fritidsanläggning. Alla hundarna kom med sina familjer och deltog i viltspår, Nose Work och apporterings aktiviteter mm. På söndagen åkte vi till Malung och alla hundarna gjorde BPH med skott. Det var mycket trygga, sociala, nyfikna och skottfasta hundar som beskrevs. 

Kaiza började med att ta sitt första diplom i Nose Work, TSM 1 i maj och sedan har det blivit 5 st i TSM 1. Hon har också vunnit två tävlingar och kommit tvåa på en tävling. Därmed tog hon en ny titel NW1. Kaiza har gått en intensivkurs mot NW2 och visat vilken utmärkt nos hon har. Hon har också deltagit på utställning.  

Ellen gjorde sitt doftprov, eukalyptus i april och därefter har hon deltagit i ett flertal tävlingar. I november tog hon sitt första diplom i TSM1. Hon har också gått viltspårskurs och blev svensk viltspårschampion i augusti. Ellen har varit med på Springer Mellans viltspårstävling där hon kom 6:a. Några utställningar har hon också varit på och fått excellent och placerat sig i gruppen.  

Nu ser vi fram mot 2024 med nya utmaningar inom så väl Nose Work, viltspår och utställning.

Vi önskar Er en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Eva-Lis & Håkan, Kaiza och Ellen

🤶🎅🐶🐶🎄❤️

Rulla till toppen